fbpx

About

Waar wij voor staan

Ons motto is om het welzijn van de hond te vergroten. We zullen dus niet alleen kijken naar de wens van de eigenaren welk gedrag ze willen veranderen, maar ook naar de hond zelf. In het belang van de hond kan het soms zijn dat we niet zeggen wat iemand wil horen, maar wel wat nodig is om het gedrag te kunnen veranderen. Altijd vanuit welzijn bekeken.

Een consult duurt bij ons altijd zo lang het duurt. Dit betekent dat we niet op de klok gaan kijken of we al weg kunnen. We willen dat het probleem verholpen wordt en dat een eigenaar zo goed mogelijk het gereedschap krijgt om hier zelf verder mee aan de slag te kunnen. Gemiddeld duurt het 2,5 tot 3 uur. Duurt het langer, dan duurt het langer, geen probleem. Daarbij is bij ons de nazorg onbeperkt en gratis zolang we je op afstand verder kunnen helpen. Ook hier hebben we geen beperkingen. We willen gewoon dat je nog meer van je trouwe huisgenoot kan genieten en gaan je daar bij helpen.

Arvid van Putten

Waarom
kiezen voor ons?

Expertise

Onze coaches zijn allemaal expert op honden gebied. Naast dat ze allemaal kwalitatief goede allrounders zijn, hebben ze allemaal ook een eigen expertise. Op die manier zijn we breed en kunnen we alle eigenaren helpen.

Positief trainen

We trainen de honden op een positieve manier. We gebruiken hierbij ook lekkers. Maar kunnen dit ook zonder lekkers wanneer een hond niet voer gemotiveerd is.

Helpende hand

We gaan je helpen met het veranderen van het gedrag van je hond. De focus ligt dan voornamelijk op hoe je dit kan bereiken.

Het Team

Het team Arvid van Putten hondencoach helpt je graag met je hond. Hieronder stellen we ons aan je voor.

Arvid van Putten

Hoofd gedragstherapie

Mathilde Palma

Senior gedragstherapeut

Yanick Dijk

Senior gedragstherapeut

Laura van Eijden

Gedragstherapeut

Eveline Kelder

Gedragstherapeut

Vacature

(Senior) gedragstherapeut

Raya Lou

Planning

Samenwerkingen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Arvid van Putten hondencoach werkt samen met verschillende organisaties. Hier onder staan ze op alfabetische volgorde. We verheugen ons altijd op mooie samenwerkingen. Ook samenwerken? Stuur ons een mail, dan gaan we er iets moois van maken!

Scroll naar boven