fbpx

Reviews

"Arvid Van Putten, een Hondencoach uit de 1000! Wij hadden al eerder consulten gehad met andere gedragstherapeuten, maar Arvid is voor ons echt uniek in zijn vak! Ik kan het iedereen aanraden!
Ellen Bertin
"Geweldige training gehad en goede tips gekregen om mijn hond van het vele blaffen af te helpen. En ook de online trainingen zijn super. Makkelijk te begrijpen om zelf stap voor stap uit te proberen."
Marion Kouweberg
"Zeer tevreden over Arvid van putten. Mijn hond Dyna heeft hier echt wat aan gehad. Hele vriendelijke man ook, fijn om mee samen te werken. Ik raad het iedereen aan."
B B
"Goed contact, luisteren echt naar je, en willen het beste voor de beestjes, super fijne tips gehad. Pas ze nog vaak toe. Super bedankt..."
Mortje Addams
"Afgelopen week is Mathilde langs gekomen, één van de dames van het team van Arvid. Het maken van de afspraak ging vlot, er was al snel een plekje voor een consult aan huis, erg fijn! Ook de afhandeling en de mogelijkheid om de komende maanden gebruik te maken van de nazorg is prettig. Een absolute aanrader om bij Arvid een afspraak te maken! De tarieven zijn heel redelijk, zeker gezien onze ervaring met Mathilde was dit het absoluut waard."
Anna Schrijver

YES YES YES. Diploma in da pocket!

Nee, niet mijn diploma, die van Barkas op de hondenschool. Barkas was reactief naar andere honden en daar is ze heel hard mee aan de slag gegaan. Maar goed, ik kan wel een heel verhaal vertellen. Nina kan dat veel beter. Aan het einde van het filmpje zie je haar examen op de hondenschool.

Sabine heeft me laten komen om te werken aan het gedrag van Harry. Hier verteld ze hoe ze dit heeft ervaren. Dank je voor de mooie woorden Sabine!

"Yanick Dijk is bij ons geweest om ons te helpen met onze Stabij. Wij hebben diverse handvatten/oefeningen gekregen waar we nu druk mee bezig zijn. Ondertussen al via de app extra ondersteuning op onze vragen gekregen. Echt super fijn. Kan het ieder aanraden die ook met gedragsproblemen zit. Erg blij dat wij deze stap gezet hebben."
Lydia Goris
"Erg goed geholpen, Arvid laat je ook zelf nadenken met de oefeningen zodat het makkelijker wordt als hij er niet meer bij is om verder te trainen. Het was erg leerzaam! Dank je wel Arvid!!"
Josianne van IJmeren
"Arvid geeft duidelijke aanwijzingen en heeft ons super goed geholpen met onze reactieve hond. Nu weten wij hoe te handelen in bepaalde situaties."
Naomi Darn
"We waren met onze reactieve border collie al bij twee andere trainers geweest, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Sterker nog, het probleem werd onder begeleiding van de tweede trainer alleen maar groter. Gelukkig vonden we, precies op het juiste moment, Arvid en zijn reactieve honden training. De intensieve trainingen, duidelijke uitleg, en het ‘huiswerk’ hebben ons ontzettend goed op weg geholpen om onze hond beter te helpen in situaties waarin we andere honden tegenkomen. Haar reactiviteit is in slechts vijf weken significant verminderd en daar zijn we ontzettend blij mee. We kunnen weer ontspannen wandelen!"
Eline Schmeets
"Zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen van Arvid! Mocht ik ooit nog ergens hulp bij nodig hebben ga ik zeker weer naar hem toe!"
Michelle van der Schoot

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Of je nu je hele leven lang honden hebt gehad of bijvoorbeeld zelf honden hebt getraind. Het kan soms handig zijn als iemand anders even naar de situatie kijkt. Een frisse blik kan wonderen doen.

Cees en Cindy zijn Old English Bulldog fokkers en zij kwamen er even niet meer uit. Het is fijn dat ik ze heb mogen helpen om hen te helpen zodat ze Snow verder kunnen trainen. Ze hebben Snow gekregen toen ze 4-5 maanden oud was. De basis hebben ze Snow niet mee kunnen geven. Daarnaast is ze aangevallen door een hond die uit een tuin is ontsnapt. Snow was toen 9 maanden oud.

Veel van het hondengedrag is te veranderen, zo ook het gedrag van Marli. Een mix uit Spanje die uit angst de aanval inzet naar andere honden. In dit filmpje Marianne aan het woord over haar ervaringen van het consult.

Scroll naar boven