fbpx
10400031_821750734504690_6581922414780928347_n

Pers pagina

About

BIO

Hondencoach Arvid van Putten is opgegroeid met honden en is sinds 2007 één van de bekendste gedragstherapeuten van Nederland. Arvid van Putten helpt dagelijks hondeneigenaren met hun problemen. Daarnaast geeft hij door het hele land workshops, lezingen en demonstraties. Tevens is hij schrijver van het boek “Je hond de baas?”, is met grote regelmaat te vinden op honden evenementen en is in verschillende radio en televisie programma’s te horen en te zien geweest.

Van huis uit is hondencoach Arvid van Putten opgegroeid met een teckel en Alaskan Malamutes. Later heeft hij jaren lang 5 honden (Bull terriers en Centraal Aziatische ovcharka’s) gehad. Momenteel leeft hij samen met zijn vriendin en hun hond, een Amerikaanse bulldog reu van november 2012. De liefde voor honden zat er al vroeg in en is verder uitgegroeid.

Hondencoach Arvid van Putten werkt niet met standaard lijstjes, hij beschouwd elke hond en eigenaar als uniek koppel. Met de eigenaar kijkt hij hoe de samenwerking kan verbeteren zodat het ongewenste gedrag bijgestuurd wordt. Hierbij is hij anders dan vele andere therapeuten omdat hij voornamelijk stuurt dat de hond de eigen keus verandert.

Eigen inzichten

Arvid wil altijd weten waarom iets gebeurt. Hij kijkt en analyseert en op basis van die bevindingen maakt hij nieuw theorieën. Vaak is het zo eenvoudig dat je zou denken dat het niet waar kan zijn. De praktijk bewijst het tegendeel.

Arvid zal daarom zich ook niet vasthouden aan standaard oplossingen. Hij zal een oplossing geven die goed is voor de hond. Daarbij helpt hij de eigenaar in het trainen van de hond.

Coachen zit in het bloed

Op 14-jarige leeftijd hielp Arvid al mensen bij het klimmen in de rots en bij het overwinnen van hun angst bij bijvoorbeeld abseilen. Naast begeleiding bij het klimmen heeft hij ook mensen getraind in de vechtsport Karate waarbij hij voor 10 jaar een eigen school heeft gehad. Mensen helpen en begeleiden zit dus in zijn bloed en is iets wat hij graag doet.

Social media volgers

facebook volgers
instagram volgers

Social media en website statistieken

Maandelijkse bezoekersaantallen

facebook views
instagram views
website views

Social media

Telefoonnummer

06 – 2946 8766

Contact