fbpx

Over Laura

Laura van Eijden

Opvoeding is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid.

De laatste twee groeien waar de eerste heerst. Laura kijkt verder dan de hond. Zij vindt de relatie onderling minstens zo belangrijk.

Laura en honden zijn één

Honden zijn altijd een integraal onderdeel geweest van het leven van Laura

De liefde en respect voor dieren is er dan ook met de paplepel in gegoten, waardoor ze als klein meisje al feilloos aanvoelde waar hun benodigdheden en behoeftes lagen. Na jaren een carrière in de zakenwereld te hebben gehad besloot ze naar haar eigen benodigdheden en behoeften te luisteren, en van haar hobby en passie haar werk te maken. Om haar kennis te vergroten is zij gestart met de opleiding tot kynologische gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie.

Levensdoel

Laura heeft de neiging om het helpen van mens en hond te zien als levensdoel en bereikt dit doel met daadkracht en vastberadenheid. Zij legt makkelijk contact met anderen en heeft talent om snel tot de kern te komen.

Zij handelt met creativiteit, verbeelding, overtuiging en gevoeligheid om zo de balans terug te brengen.

Communicatie, inzicht en kennis zijn zeer belangrijk in haar ogen. Ze heeft de neiging om te geloven dat niets een mens en hond zo zou helpen als het gebruik van liefde en medegevoel om het welzijn van beiden te vergroten.

Kennis is niets meer dan een soort brandstof; het heeft de motor van begrip nodig om het in kracht om te zetten.

Scroll naar boven