fbpx

Over Eveline

Eveline Kelder

Als een hond iets niet mag, wat dan wel?

Met belonen van gewenst gedrag bereik je zo veel meer. Belonen is niet alleen goed voor de band tussen jou en jouw hond, het maakt trainen ook een stuk leuker en meer ontspannen!

Van Herplaatser tot Kynologisch Gedragstherapeut

In 2017 kwam een herplaatser in het leven van Eveline, zij liet veel probleemgedrag zien waar Eveline zich op dat moment geen raad mee wist. Ze is zich toen meer gaan verdiepen in het gedrag van honden en uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat Eveline begin 2020 is begonnen aan de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Inmiddels heeft ze haar diploma ‘Kynologisch Instructeur’ behaald en zit ze in haar laatste jaar van de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut.

Wederzijds respect

Haar passie voor honden drijft haar om meer te leren over hun gedrag en welzijn, met als doel om honden nóg beter te begrijpen waardoor zowel hond als eigenaar steeds beter geholpen kunnen worden. Hierdoor verbetert het welzijn van de hond aanzienlijk, maar óók die van de eigenaar. 

Dankzij haar open uitstraling legt zij makkelijk contact, wat vaak als prettig wordt ervaren. Ontspannen, vol vertrouwen en in liefde samen kunnen leven, zowel binnenshuis als tijdens de wandelingen, met wederzijds respect en begrip. Dat is het doel waar Eveline voor wil gaan.

Het is onwijs mooi om op een positieve manier het gedrag van een hond om te kunnen buigen. Ik ben dankbaar dat ik daaraan kan bijdragen!

Scroll naar boven