fbpx
verzeker je huisdier

Verzeker je huisdier

Veel mensen twijfelen of een verzekering wel bij hen past. Lees dit artikel en bepaal zelf of het wat voor je kan zijn. Het artikel “verzeker je huisdier” is geschreven door Nico Ellérie.

Verzekering voor je hond – 4 nuttige tips

Een ziektekostenverzekering voor je hond, is dat eigenlijk wel nodig? Dat is een goede vraag. Lees snel de 4 nuttige tips en bepaal zelf of een verzekering voor jouw hond nodig is.


Tip 1: Voorkom hoge kosten

Je hond mankeert iets en heeft een medische behandeling nodig. De kosten van een behandeling bij een dierenarts kunnen flink oplopen en worden vaak onderschat. Zo kunnen de kosten al snel oplopen tot meer dan € 1.000. Veel geld dat je vaak niet 1,2,3 hebt. Een hondenverzekering afsluiten zorgt ervoor dat een groot deel van deze kosten worden vergoed. Ook als je hond wat ouder is, kan verzekeren voordeel opleveren. Vanaf zo’n € 20,- per maand heb je al een goede verzekering.


Tip 2: Maak je eigen keuze – vergelijk

Het vergelijken van huisdierenverzekeringen bespaart je premie. Welke verzekeraar je het beste kunt kiezen als je een goede dierenverzekering voor je hond wilt afsluiten? Dat is een lastige vraag want wil je de goedkoopste, de meest uitgebreide of juist iets ertussenin. Vanaf zo’n € 20,- per maand heb je al een goede verzekering voor je hond die de meest voorkomende dierenartsbehandelingen vergoed. Zoals een consult, laboratoriumonderzoek, röntgenfoto’s, een medisch noodzakelijke operatie, opname en verblijf in de dierenkliniek en geneesmiddelen.


Tip 3: Kijk ook naar aanvullende verzekeringen

Weet je dat je hond een specifieke behandeling nodig heeft. Zoals gebitsbehandelingen, chemotherapie of behandeling van heupen of ellebogen. Dan is het zeker de moeite waard om naar een aanvullende verzekering te kijken. Want vaak lopen de kosten bij dit soort behandelingen snel op. Als je gaat verzekeren kijk dan goed naar de vergoedingen die je krijgt en welke premie je gaat betalen. Maak daarna voor jezelf een goede kosten/baten afweging.


Tip 4: Kijk op VerzekerJeHuisdier.nlverzeker je huisdier

Vergelijken op VerzekerJeHuisdier.nl is zeer eenvoudig en bespaart je premie. Na het invullen van gegevens op de site van verzeker je huisdier, krijg je meteen een overzicht met alle vergoedingen en premies van verschillende verzekeringen. Jij kiest zelf wat het beste bij je past. Al meer dan 100.000 mensen gingen je voor.