fbpx

Bustapit logo

Sinds 2003 heb ik, Annemiek, Amerikaanse Bullen. Eigenlijk altijd herplaatsers omdat ik vindt dat deze een extra kans verdienen op een mooie toekomst.
In de loop van de tijd zag ik steeds vaker bullen voorbij komen die herplaatst moesten worden en ook werd ik regelmatig gevraagd om mee te zoeken naar een gouden mandje.

Het waren/zijn vaak bullen, staffords en pitjes die de leeftijd van circa 1 a 1.5 jaar hebben bereikt en wat ‘moeilijker’ gedrag gingen vertonen. Vaak zijn hier de eigenaren niet voldoende op voorbereid met als gevolg heftig gedrag van de hond. En uiteindelijk vaak herplaatsing of zelfs het asiel.

Uiteraard geldt dit niet voor álle honden, soms zijn er ook onvoorziene omstandigheden in de (thuis)situatie waardoor het voor de hond beter is om een ander thuis te krijgen.

Ik wilde ‘iets’ gaan betekenen voor deze groep honden, juist specifiek voor deze 3 rassen.
In 2011 ben ik actief begonnen met bemiddelen in herplaatsingen en uiteindelijk is in 2013 BuStaPit ontstaan.

Maar wát de reden van herplaatsing ook is, wij van BuStaPit, zullen U altijd zo goed mogelijk proberen te helpen en zullen geen (voor)oordeel hebben.

BuStaPit werkt volledig op vrijwillige basis. Wat inhoudt dat er geen kosten zijn verbonden aan onze dienstverlening. Zoals U wel begrijpt gaat er veel tijd en energie inzitten en stellen wij een vrijwillige bijdrage dan ook op prijs (dit wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een hond die opgehaald moet worden voor noodopvang of dierenarts kosten).

Inmiddels is BuStaPit groot geworden en is het Team uitgebreid: Esther, Sina, Kirsten, Mirjam en Denise behoren tot ‘t Team.

Zie voor verdere voorwaarden en/of contactgegevens onze website: www.bustapit.nl of www.facebook.com/bustapit