Edupet - Arvid van Putten - Hondencoach
Edupet banner

Edupet

Edupet

Edupet bannerOp 14 maart 2013 was het dan zo ver, Edupet opende de deuren. Edupet is het educatiecentrum voor dierenliefhebbers. In dit cursuscentrum kan je 1-daagse cursussen volgen over veel uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om het gedrag van hond of kat of specialisatie op het gebied van marketing voor de dierenspeciaalzaak, het komt allemaal aan bod bij Edupet.

Gezelschapsdieren spelen in het leven van veel mensen een grote rol. Vaak zijn er veel vragen rondom deze dieren. Graag willen wij jouw kennis verbreden. Denk hierbij aan cursussen op het gebied van het gedrag van gezelschapsdieren tot de samenstelling van voedingen, van dierenfotografie tot homeopathie. De cursussen zijn praktijkgericht, zodat je direct met de opgedane kennis aan de slag kunt gaan!

Voor ieder wat wils!
De cursussen zijn toegankelijk voor alle dierenliefhebbers die hun kennis willen vergroten en worden op diverse niveaus aangeboden. Er zijn verschillende (praktijkgerichte) cursussen voor medewerkers en ondernemers in dierenspeciaalzaken, maar ook voor professionals in de dierenbranche, zoals asiels, pensions, hondenscholen, trimsalons en fokkers. Ook de huisdierbezitter zelf die zich meer willen verdiepen in het welzijn van zijn of haar huisdier is bij EduPet aan het juiste adres!

Het aanbod
In dit cursusprogramma vind je het uitgebreide aanbod aan cursussen. De cursussen zullen onder leiding van onze partners en verschillende erkende en professionele gastsprekers, zoals Esther Hagen-Plantinga, Els Peeters, Atjo Westerhuis, Arvid van Putten en Marcellina Stolting, ingevuld worden. Alle cursussen worden afgesloten met een examen en alle deelnemers ontvangen een certificaat. Wil je weten op welke dagen Arvid van Putten les geeft bij Edupet, kijk dan op de agenda.