fbpx

Stichting Dierenhulpvereniging Woerden e.o.

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7182″ img_size=”795×211″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded” css=”.vc_custom_1498546703302{margin-top: 36px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wij zijn Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. en Asiel Reijerscop Harmelen

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. wordt geheel gerund door zo’n 225 fantastische vrijwilligers. Wij helpen zwervende en/of gewonde dieren in de regio middels onze ambulancedienst.

Indien nodig verlenen wij ze medische zorg in samenwerking met Diergezondheidscentrum de Limes, zorgen wij ervoor dat de dieren bij gespecialiseerde opvangcentra terecht komen of vangen wij de dieren op in ons prachtige asiel te Harmelen, Dierenasiel Reijerscop.

Ook kunt u bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van dierenwelzijn. Ons meldnummer 0348-414242 is dagelijks bereikbaar van 7.00 tot 19.00 uur. Van 19.00 uur tot 7.00 uur is de stichting alleen bereikbaar voor noodoproepen.

In het asiel vangen wij honden, katten, konijnen en siervogels op, herenigen wij deze weer met hun baasjes of gaan we op zoek naar een nieuw liefdevol thuis.
Ook nemen wij dieren op waarvan, om welke reden dan ook, afstand gedaan moet worden en gaan voor hen op zoek naar een nieuw baasje.

Voor de dieren met ernstige gedragsproblemen hebben wij ook een samenwerkingsverband met verschillende gedragsdeskundigen, wiens hulp wij kunnen inroepen daar waar nodig, aangezien de stichting zelf niet altijd over de middelen beschikt om deze expertises aan te kunnen bieden.

Voor onze honden kunnen wij met trots zeggen dat wij altijd kunnen rekenen op een gedegen advies van Hondengedragsdeskundige Arvid van Putten. Als er honden binnen komen die probleemgedrag vertonen en wij hulp nodig hebben om de hond hiervan af te helpen of om handvatten te krijgen hoe met dit specifieke probleemgedrag om te gaan, nemen wij contact op met Arvid en voorziet hij ons van professioneel telefonisch advies of komt hij ter plaatse en gaat samen met ons en de hond aan de slag op zoek naar het probleem en de juiste behandelmethode. Zo hopen wij de hond weer een waardig en leuk hondenbestaan te kunnen bieden bij een nieuw baasje of gezin thuis.

In 2016 hebben we meer dan 30 honden kunnen helpen aan een nieuw baasje en daar zijn we trots op!

Vindt u het werken op vrijwillige basis met honden leuk, informeert u dan naar de mogelijkheden om in ons asiel te komen werken. Werkt u liever met katten, konijnen of siervogels, lijkt u het werk als dierenambulancechauffeur leuk of helpt u als centralist graag mensen en dieren in nood, kijk dan op onze website naar de vacatures en neem contact met ons op. Iedereen krijgt een interne opleiding en u bent van harte welkom.

Kijkt u voor meer informatie op: www.dierenhulpverleningwoerden.nl
Kijkt u voor alle vacatures op: www.dierenhulpverleningwoerden.nl/onze-vacatures/

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes:
www.facebook.com/dierenhulpverleningwoerden/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven