fbpx

 

Vitakraft_Brand_Logo_2014_4C

Uit liefde voor dieren en met onze jarenlange ervaring ontwikkelt Vitakraft innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. De voedingswaarde van onze assortimenten zijn voor elke diersoort geoptimaliseerd, waardoor we op een verantwoorde wijze rasspecifieke producten kunnen maken voor alle huisdieren. Voor meer energie en levenslust!

De beste ingrediënten

Bij Vitakraft staat iedere dag opnieuw het welzijn van de dieren voorop. Daarom richten wij ons op de oorspronkelijke, natuurlijke leefomstandigheden van de dieren. Wij zien het als onze taak om diervoeding aan te bieden die overeenkomt met de oorspronkelijk voeding uit de natuur – met uitgebalanceerde recepten en zo min mogelijke kunstmatige toevoegingen.

Voor een lang leven

Actuele wetenschappelijke kennis en de ervaring van onze biologen en dierenartsen zijn de basis voor de ontwikkeling van onze producten. We verbeteren niet alleen voortdurend onze producten, maar we ontwikkelen ook nieuwe innovatieve producten. Hierdoor kunnen we steeds meer betekenen voor het welzijn en de bescherming van onze dieren.

Duurzame productie

We hebben heel bewust gekozen voor een duurzame productie door in de hele productieketen de best mogelijke kwaliteit te combineren met een milieubewuste aanpak.

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit

Bij Vitakraft speelt een doelgericht kwaliteitsmanagementsysteem een zeer belangrijke rol. Met het IFS certificaat laat Vitakraft duidelijk zien dat het voldoet aan de hoogste standaard voor een veilige productie van huisdiervoeding. Huisdierbezitters kunnen zonder enige vorm van twijfel er op rekenen dat ons product altijd voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Deze kernwaarden zorgen ervoor dat onze producten ontzettend lekker zijn en zeer goed gegeten worden. Met Vitakraft kun je je huisdier dus altijd verantwoord verwennen!

Kijk voor meer informatie op: www.vitakraft.nl