fbpx

Prins Petfoods

Prins Petfoods

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Deze voedingen zijn samengesteld op basis van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen met bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen. Bovendien zijn alle Prins-producten proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Al 50 jaar produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat. Respect voor mens en dier, binnen en buiten de organisatie is voor Prins Petfoods vanzelfsprekend.

De kernwaarden van Prins zijn kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Naast deze kernwaarden zijn het ook belangrijke pijlers binnen deze organisatie. Ze vormen ook de leidraad waarmee zij in de praktijk verantwoord ondernemen.
Bij Prins staat kennis en advies hoog in het vaandel. Naast producten biedt Prins ook begeleiding vanuit een deskundig CareTeam. Dit team van deskundigen staat u graag te woord over het de gezondheid en voeding van uw huisdier. 

Heeft u vragen over de gezondheid of voeding van uw hond of kat? Neem dan contact op met één van de deskundigen van het Prins CareTeam, zij staan u graag te woord. Bel: 0318-524245 of mail advies@prinspetfoods.nl 
Kijk voor meer informatie op:
 www.prinspetfoods.nl

Scroll naar boven