fbpx
006cd72f-bc21-46aa-82b3-f0954d4049f2-uitsnede

Sanne van der Zwan

Geen rugzakje te groot en geen uitdaging te klein, en altijd een realistische en eerlijke blik

Zoals bij elke relatie, gelooft Sanne in de kracht van communicatie, kennis en verwachtingsmanagement

Trainer van jongs af aan

Sanne is van kleins af aan al bezig met dieren en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor honden en paarden training. Vroeger huppelde ze al tussen de Duitse herders, liep ze onder paarden door op 4 jarige leeftijd, en raakte ze op 14 jarige leeftijd voor het eerst in aanraking met welzijnsgericht trainen van paarden genaamd Natural Horsemanship.

Na het adopteren van 2 getraumatiseerde honden en het jaren lange opvangen van getraumatiseerde honden en katten was de stap snel gezet naar de opleiding Kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie.

Waarbij ze een extra passie heeft voor het welzijnsgericht trainen van reactief en agressief gedrag volgens de nieuwste kennis over de psychologie en emoties van honden.

Communicatie is de sleutel

Er zijn maar heel weinig echt ‘slechte’ honden. Wel zijn er veel onbegrepen honden die niet de juiste richtlijnen en relatie krijgen die ze nodig hebben. Sanne gelooft dan ook niet in “slecht” of “verkeerd” gedrag maar wel in onwenselijk gedrag.

Communicatie, relatie, inzicht in maakbaarheid, kennis van behoefte en welzijn vormen volgens Sanne het fundament voor een goede samenwerking tussen hond en mens.
Door te helpen bij een betere relatie en communicatie tussen eigenaar en hond geef ik de handvatten voor meer balans tussen gezin en hond.

Samen met mens en hond kijken naar het antwoord op de vraag: “Welk gedrag dan wel?”, daar ligt mijn passie