fbpx

Laura’s huis- en dierenoppas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tijdens vakantie of andere afwezigheid is het een fijn idee dat de dieren in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven. Niet elke hond kan of wil naar een pension bijvoorbeeld door stress of het niet overweg kunnen met andere honden.

Laura’s huis- en dierenoppas heeft, veelal gepensioneerde, mensen die het heerlijk vinden om voor dieren te zorgen. Het begint altijd met een oriënterend bezoek aan u. Wat zijn belangrijke punten wat betreft de dieren en welke mensen passen daarbij. Daarna komen wij de mensen, waarvan wij denken dat zij goed zullen passen, aan u voorstellen.

Bij elke opdracht wordt er gewerkt met een contract. De mensen ontvangen geen visite, houden schoon wat ze gebruiken en zorgen dat het dagelijks ritme van de hond doorgaat.
Bij een eventuele volgende periode zullen wij proberen dezelfde mensen weer in te zetten.

Ook is er tijdens de oppasperiode altijd vervanging beschikbaar als dat door een overmacht situatie nodig is. Op de website www.laurashuisendierenoppas.nl is alle informatie te lezen en uiteraard kunt u ook bellen met 0412 23 42 72.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven