Tarieven

Hondencoach Arvid van Putten werkt niet met standaard lijstjes. Elke combinatie hond – eigenaar is namelijk uniek. Per situatie en geval zal gekeken worden naar een passende oplossing. Niet alleen voor de hond, maar ook voor de eigenaar. Samen werken naar een oplossing is het belangrijkste.

In bijna alle gevallen is 1 sessie voldoende om de juiste weg te vinden. Een sessie begint met een gesprek om alles nog een keer goed door te spreken. Gelijktijdig wordt de situatie geobserveerd en waar mogelijk adviezen uitgereikt.

Na dit gesprek volgt de praktijk. Het probleem wordt op veilige en gecontroleerde manier opgezocht en gewerkt aan de oplossing. Alleen door het zien van het probleem, is het mogelijk om een juiste diagnose te stellen en hond met eigenaar te helpen bij het oplossen. In geval van agressie problemen zal te allen tijde de veiligheid worden gewaarborgd.

De kosten van een sessie is opgebouwd uit de volgende componenten:

  • Reiskosten vergoeding: verreden benzine (diesel) gerekend vanaf de woonbestemming van Arvid van Putten (Nieuwegein) plus eventuele andere kosten zoals parkeerkosten ter plaatse of bijvoorbeeld tol wegen
  • Sessie kosten: een sessie duurt gemiddeld twee tot drie uur. De kosten hiervan bedragen 95 euro per uur

Interesse in een consult?