fbpx

Verlatingsangst voor honden met begeleiding

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17

Honden die verlatingsangst ervaren gaan zacht gezegd door een hel. En vaak zie je dit ook terug. Ze gaan bijvoorbeeld slopen, trekken de deurposten van je muur of de hele vloer is onder gekwijld. Geen pretje dus. Niet voor de hond, maar ook zeker niet voor de eigenaar. In deze cursus Verlatingsangst voor honden met begeleiding ga ik je daarmee helpen.

Het weg trainen van verlatingsangst voor honden is voornamelijk voor een eigenaar een hele klus. Verlatingsangst is grotendeels gebaseerd op een te sterke binding. De hond kan niet meer zonder je. Veel honden die verlatingsangst vertonen, zijn als een soort schaduw. Waar jij gaat, gaat je hond mee. Ik ken verhalen waarbij de hond zelfs mee gaat naar de wc. Hoewel dit voor sommige eigenaren het toppunt van geluk is, een hond die altijd bij ze is, zorgt dit gedrag meestal voor problemen. En dat is natuurlijk geen gezonde situatie. In deze training ga je in 5 stappen leren hoe je er voor kan zorgend dat je weer zonder problemen even het huis uit kan gaan.

En dat doe je niet alleen. Ik ga je helpen en begeleiden in dit proces. Ondersteunen waar nodig of tips geven om net even verder te komen. Je kan natuurlijk ook vragen stellen als het je even niet meer lukt. Dit is voor veel mensen een lastig proces en ik zal er voor je zijn om het samen met jou te trainen.